Dertig handelaars nemen deel aan vernieuwde Eindejaarsactie

Door Willy Segers op 7 december 2015, over deze onderwerpen: Dilbeek, Dilbeek - Algemeen nieuws

In totaal dertig Dilbeekse handelaars nemen deel aan de eindejaarsactie. Het is intussen al enkele jaren geleden dat dergelijk initiatief georganiseerd werd in Dilbeek.

Guido Kestens van de Dilbeekse Unie voor Ondernemers (DUO) is tevreden met de respons. "Enerzijds hadden we eerlijk gezegd op iets meer deelnemers gehoopt", zegt hij. "Anderzijds zijn we tevreden want alle handelaars die hun deelname bevestigden, deden dat volledig op eigen initiatief door zelf het initiatief te nemen en te reageren op onze oproep via e-mail. Er is door tijdsgebrek immers niemand van DUO bij alle handelaars persoonlijk zelf kunnen langsgaan. Had dit gekund dan hadden we waarschijnlijk meer zaakvoerders kunnen overtuigen."

Aanraden

De Dilbeekde eindejaarsactie start op 7 december en loopt tot en met 31 december. Wie in die periode gaat winkelen bij de deelnemende handelaars kan  via kraslootjes waardebonnen winnen. de winnende krasloten kunnen tot 15 februari 2016 bij de handelaars als waardebon gebruikt worden. "We zijn er van overtuigd dat de actie een succes kan worden", zegt Kestens. "Aan de mensen die gaan winkelen in Dilbeek kan ik alleen maar aanraden om bij alle handelaars naar de actie te vragen, ook bij diegene die niet meedoen. Misschien trekt hen dat wel over de streep om volgend jaar wel deel te nemen. Zo hebben we momenteel geen handelaars uit het centrum van Groot-Bijgaarden, we hopen daar volgend jaar verandering in te zien."

Een lijst van de deelnemende handelaars is hier te vinden.

Bron: Persinfo 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is