Binnenkijken bij Dilbeekse ateliers

Door Willy Segers op 4 mei 2023, over deze onderwerpen: Dilbeek

Atelier in beeld is een initiatief van Kunstwerkt en laat ateliers overal in Vlaanderen en Brussel de deuren openen. Ook in Dilbeek zijn er heel wat ateliers die tijdens het weekend van 6 en 7 mei 2023 hun werken tonen of het publiek een kijkje achter de schermen laat nemen.

 Creatief aan de slag in Dilbeek

Op zondag 7 mei zet het Atelier Beeldende Kunsten van Westrand de deuren wagenwijd open en verwelkomt iedereen om gezellig creatief mee te doen.

Vanaf 11 uur doorlopend tot 17 uur zijn er tal van leuke (gratis) activiteiten te beleven en ontdek je wat er zich in ons atelier allemaal kan afspelen; we organiseren een rookstook waarbij we keramiek op natuurlijke wijze afbakken, we schetsen niet alleen levende modellen maar ook echte schapen en duiven. Kom ook kijken hoe grafische werken gemaakt worden met gelli prints en ontwerp er zelf eentje!

 Dilbeekse ateliers in de kijker

In Dilbeek zijn er dat weekend ook nog andere ateliers te bezichtigen. Ontdek onder andere de ateliers van Nele Blanckaert, Magda Guillemyn, Lut Bruyninckx, Marijke Van Neygen, Hugo Tanghe en Gaby Berger. Alle deelnemende ateliers zijn terug te vinden op: www.atelierinbeeld.be.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in